Noi vrem respect! „Noi” vrem rating!


Realitatea TV vrea respect! Cică. Şi drept urmare pune în scenă o „indignare” a boborului privitor, pricinuită de gâlceava de ultimă oră a guvernanţilor. Un grup de oameni sunt aduşi într-o încăpere pusă la dispoziţie de Realitatea lui Vântu şi strigă către obiectivul camerei de luat vederi: Eu vreau respect! Şi eu vreau respect! Şi eu! Şi eu vreau respect!… Din păcate, actorul Victor Rebengiuc, un om de a cărui bună-credinţă n-am niciun motiv să mă îndoiesc, se lasă şi el manipulat. Domnule Rebengiuc, treziţi-vă!

Până şi cuplul (TV, nu fac nicio insinuare cu privire la viaţa privată) Liana Alexandrru–Constantin Drăgan, pe care îi credeam oneşti, oarecum rătăciţi printre cumetri mahalagii în genul lui Cosmin Prelipceanu şi al Laurei Chiriac (căreia stagiul la Radio France Internationale şi Agence France nu pare să-i fi fost de prea mare folos), face „bilanţul” guvernării Boc până la momentul ruperii coaliţiei şi ajunge la concluzia: „9 luni şi 10 zile. Atât a stat la Palatul Victoria Guvernul Boc I şi a condus lupta cu criza economică. 9 luni şi 10 zile în care a produs 800 de şomeri zilnic. 9 luni şi 10 zile în care la fiecare 24 de ore, 280 de oameni au ajuns atât de săraci încât nu şi-au mai putut plăti ratele la bănci. Însă bilanţul guvernului de 9 luni şi 10 zile nu se opreşte aici.” De parcă n-ar şti foarte bine că nu guvernul Boc a provocat dezastrul din ultimele luni ci criza economică mondială…

Deci asta e Realitatea TV. Iar acum vine şi ne aruncă praf în ochi: Noi vrem respect? Care „noi”? Adică Realitatea? Să fim serioşi! Noi, Realitatea, vrem rating! Cu orice preţ. Chiar şi cu preţul dezamăgirii populaţiei. Pe noi, Realitatea TV, ne doare în cot de respect! Noi vrem rating!

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: