M-am săturat!


Era un banc pe vremea lui Ceauşescu. Cică: bag televizorul în priză, Ceauşescu! Bag radioul în priză, Ceauşescu! Mi-e frică să mai bag în priză şi fierul de călcat!

Aşa am ajuns astăzi. Mi-e frică să mai bag şi fierul de călcat în priză, de teamă că iarăşi o să-l văd şi o să-l aud pe Dragnea.

M-am săturat!
M-am săturat de Dragnea, acest Mare Nimeni Național, m-am săturat de mutrele lui, de încruntările lui, de şmecheriile lui, de zâmbetele lui schimonosite şi prefăcute, de obsesiile lui, de protocoalele lui, de jandarmii lui, de ameninţările lui, de ordonanţele lui de urgenţă de care cică n-are nevoie. M-am săturat de Teldrumurile lui, de Belina lui, de Teoleormanul lui. M-am săturat de Dăncila lui, de Carmen Dan-a lui, de Vâlcovul lui cu cimitire cu tot şi cu tablourile din pereţi, de PSD-ul lui, de puciştii lui din PSD, care vor amnistia şi graţierea, m-am săturat!

M-am săturat de Ştefănescu-ul lui, de Mitraliera lui, de Şerban-ul lui, de Nicolicea lui, de Iordachea lui, de Tăriceanul lui şi de Weber-a lui şi de Nicolaia lui, m-am săturat de toţi!

Şi fiindcă nu sunt politician şi pot s-o spun:
M-am săturat de „talpa ţării” care l-a adus la guvernare, m-am săturat de pensionarii lui care stau la taclale pe la colţuri, câte e ziua de lungă, şi îşi omoară timpul luându-i apărarea, refuzând să semneze Iniţiativa „Fără penali”! M-am săturat de nostalgia lor ceauşistă!

M-am săturat de România lui tembelă! M-am săturat de propria mea neputinţă. M-am săturat de tembelismul nostru al tuturor.

M-am săturat!

P.S. Dați-mi și mie de știre când îl arestează.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: