Mesaj către PNL: candidat unic al Dreptei la București


Am trimis pe adresa PNL mesajul de mai jos.

Gândiți-vă bine la candidatura unică a Dreptei la alegerile pentru Primăria Capitalei. Nu vă mai împăunați cu scorul teribil obținut de PNL la ultimul sondaj. O să pierdeți Bucureștiul cu scorul vostru mare cu tot. Din păcate însă n-o să pierdeți numai voi, ci noi toți, bucureștenii responsabili, care o să ne procopsim pentru încă un mandat cu pațachina pesedistă. Bucureștenii n-or să v-o ierte. Așa că așezați-vă la masă și negociați cu celelalte forțe de dreapta pentru a desemna un candidat unic. Scuturați-vă de orgolii. Primează soarta Capitalei, nu măreția PNL.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • Sper din toata inima sa nu ajungem la situatia de a vota primari tot intr-un tur. In acel caz, va fi valabil sfatul dvs (insa el e adresat cui nu trebuie, pentru ca la Bucuresti nu candidatul PNL va avea cele mai mari sanse in fata scorpiei, ci al Aliantei 2020). Daca insa vom alege primarii in 2 tururi (cum isi doreste toata tara), atunci ar fi o enorma gresala sa se mearga cu candidat comun, dand posibilitatea scorpiei sa intre in turul 2.

  • Paul Tumanian  On 13 februarie 2020 at 15:03

    Dacă alegerile ar fi în două tururi, n-ar fi nicio problemă: pațachina pesedistă n-ar ieși. Se pare insă că trebuie să ne luăm gândul de la alegeri în două tururi. Și atunci, desemnarea unui candidat comun al Dreptei este esențială. Pe de altă parte, PNL se încăpățânează cu candidatul lui propriu. Dacă se încăpățânează până la capăt, madam Fierea are prima șansă. Că, de! Ăsta-i Bucureștiul, are tot felul de cartiere: Ferentari, Rahova, Giulești etc. Plus foarte mulți… „demnitari”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: